Πώς γίνεται μία μονομαχία;

Πήγαινε κάτω

Πώς γίνεται μία μονομαχία;

Δημοσίευση από Admin Την / Το Τρι Νοε 18, 2008 9:58 pm

Ανάλογα με τα αντικείμενα που αγοράζετε από την Διαγώνιο και την Αδιέξοδο Αλέα κερδίζετε πόντους. Οι πόντοι αυτοί χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες:
  1. Επιθετική Δύναμη
  2. Αμυντική Δύναμη
  3. Μαύρη ΜαγείαΣτις μονομαχίες ο καθένας από τους δύο παίχτες επιλέγει από 5 κινήσεις και τις στελνει με πμ στον υπεύθυνο (ας τον ονομάσουμε διαιτητή).

Οι κινήσεις που υπάρχουν είναι:
  • Επίθεση
  • Άμυνα
  • Ζαβολιά
  • ΑσπίδαΠαρακάτω αναγράφεται τι κάνει η κάθε κίνηση, πόσο διαρκεί, τι φθορά προκαλεί στον αντίπαλο και πότε νικάει την κίνηση του αντιπάλου και "περνάει".

Επίθεση: Για να κάνει κάποιος επίθεση χρειάζεται επιθετικούς πόντους. Αν το ξόρκι χτυπήσει τον αντίπαλο τού προκαλεί φθορά ίση με το 50% της Επιθετικής Δύναμης που του ασκήθηκε. Διαρκεί για έναν γύρο. (Παράδειγμα: Αν ο Α που έχει 40 επιθετικούς πόντους επιτεθεί στον Β και τον πετύχει τότε το σκορ του Β σε αυτή τη μονομαχία θα μειωθεί κατά 40*50%=20 μονάδες).

Άμυνα: Για να κάνει κάποιος άμυνα χρειάζεται αμυντικούς πόντους. Αν αυτός που δέχεται επίθεση έχει αμυντική δύναμη ίση ή και περισσότερη από το 50% της επιθετικής δύναμης του αντιπάλου, τότε εξουδετερώνει το ξόρκι του. Διαρκεί για έναν γύρο (Παραδείγματα: Ο Α και ο Β μονομαχούν. Κάποια στιγμη ο Α κάνει επίθεση και ο Β άμυνα. Αν ο Α έχει 40 επιθετικούς πόντους και ο Β 20 αμυντικούς, τότε ο Β εξουδετερώνει το ξόρκι του Α. Αν ο Α έχει 40 επιθετικούς πόντους και ο Β 19 αμυντικούς, τότε το ξόρκι χτυπάει τον Β με απόλυτη επιτυχία και του μειώνει το σκορ κατά 20 μονάδες).

Ζαβολιά: Για να κάνει κάποιος ζαβολιά χρειάζεται πόντους Μάυρης Μαγείας. Στη ζαβολιά ο επιτιθούμενος δημιουργεί έναν κλώνο του εαυτού του για να μπερδέψει τον αντίπαλό του και ύστερα του επιτίθεται. Αν ο Α κάνει ζαβολιά και ο Β δεν κάνει άμυνα, τότε το ξόρκι θα τον χτυπήσει. Αν ο Β κάνει άμυνα, για να πετύχει το ξόρκι του Α θα πρέπει η μάυρη μαγεία του Α να ξεπερνάει την αμυντική δύναμη του Β καθώς και το 50% της επιθετικής του δύναμης. Αν ο Β κάνει επίθεση ενώ ο Α κάνει ζαβολιά, το ξόρκι του Α θα χτυπήσει τον Β αλλά το ξόρκι του Β θα χτυπήσει τον Α μόνο εάν η επιθετική δύναμη του Β υπερβαίνει το 50% της μαύρης μαγείας του Α. Αν και οι δύο αντίπαλοι κάνουν ζαβολιά τότε θα πετύχει μόνο το ξόρκι εκείνου που έχει τους περισσότερους πόντους μαύρης μαγείας. Αν και οι δύο έχουν τους ίδιους πόντους μαύρης μαγείας τότε κανένα ξόρκι δεν θα πετύχει τον αντίπαλο. Η ζαβολιά προκαλεί φθορά στον αντίπαλο ίση με το 100% της μάυρης μαγείας. Διαρκεί έναν γύρο.
(Παραδείγματα: (1.) Ο Α και ο Β μονομαχούν. Ο Α κάνει ζαβολιά και ο Β άμυνα. Η μαύρη μαγεία του Α είναι 40, ενώ η αμυντική δύναμη του Β είναι 30 και η επιθετική δύναμη 19. Το ξόρκι του Α χτυπάει τον Β κανονικά και τον φθείρει κατά 40*100%=40 μονάδες. (2.) Ο Α και ο Β μονομαχούν. Ο Α κάνει ζαβολιά και ο Β άμυνα. Η μαύρη μαγεία του Α είναι 40, ενώ η αμυντική δύναμη του Β είναι 40 και η επιθετική δύναμη 19. Το ξόρκι του Α δεν θα χτυπήσει τον Β. (3.) Ο Α και ο Β μονομαχούν. Ο Α κάνει ζαβολιά και ο Β άμυνα. Η μαύρη μαγεία του Α είναι , ενώ η αμυντική δύναμη του Β είναι 30 και η επιθετική δύναμη 20. Το ξόρκι του Α δεν θα χτυπήσει τον Β. (4.) Ο Α και ο Β μονομαχούν. Ο Α κάνει ζαβολιά και ο Β επίθεση. Η μαύρη μαγεία του Α είναι 40, ενώ η αμυντική δύναμη του Β είναι 50 και η επιθετική δύναμη 20. Το ξόρκι του Α χτυπάει τον Β κανονικά και τον φθείρει κατά 40*100%=40 μονάδες, ενώ το ξόρκι του Β δεν χτυπάει τον Α. (5.) Ο Α και ο Β μονομαχούν. Ο Α κάνει ζαβολιά και ο Β επίθεση. Η μαύρη μαγεία του Α είναι 40, ενώ η αμυντική δύναμη του Β είναι 50 και η επιθετική δύναμη 21. Το ξόρκι του Α χτυπάει τον Β κανονικά και τον φθείρει κατά 40*100%=40 μονάδες, αλλά και το ξόρκι του Β χτυπάει τον Α και τον φθείρει κατά 21*50%=10,5 μονάδες. (6.) Ο Α και ο Β μονομαχούν. Και οι δύο κάνουν ζαβολιά. Αν ο Α έχει 20 πόντους μαύρης μαγείας και ο Β 19, τότε το ξόρκι του Α χτυπάει τον Β και τον φθείρει κατά 20 πόντους. Αν και ο Α και ο Β έχουν από 20 πόντους μαύρης μαγείας τότε κανένα ξόρκι δεν πετυχαίνει).

Ασπίδα: Δεν χρειάζονται ειδικοί πόντοι για να επιτευχθεί αυτή η κίνηση. Δημιουργείται κάτι σαν φίλτρο το οποίο μειώνει την φθορά που προκαλούν τα ξόρκια του αντιπάλου κατά 50%. Διαρκεί για 5 γύρους.


Νικητής αναδεικνύεται αυτός που θα έχει τους περισσότερους πόντους ζωής μετά την μονομαχία ή αυτός που θα αφαιρέσει πρώτος όλους τους πόντους από τον αντίπαλό του.
Μπορεί να σας φαίνονται δύσκολα να τα καταλάβαιτε όλα αυτά τώρα, αλλά θα τα μάθετε σιγά-σιγά στην πράξη.
Εσείς δεν έχετε παρά να αποκτήσετε πόντους με αγορές και να βρείτε αντίπαλο και διαιτητή.
Ύστερα στέλνετε στον διαιτητή τις 5 κινήσεις σας με τη σειρά που θέλετε να τις κάνετε, τις στέλνει και ο αντίπαλός σας, και ο διαιτητής υπολογίζει όλα τα παραπάνω και σας ανακοινώνει ποιος είναι ο νικητής.

Σημείωση: Δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε όλες τις κινήσεις σε μία μονομαχία. Μπορείτε να χρεισημοποιήσετε όποιες κινήσεις θέλετε, όσες φορές θέλετε και σε όποια σειρά επιθυμήτε.

_________________
avatar
Admin
Διαχειρίστρια
Διαχειρίστρια

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 213
Ηλικία : 25
Τόπος : Αθήνα
Ασχολίες : Μουσική, Υπολογιστές, Βιβλία, Ταινίες, κ.α.
Πόντοι : Δεν αποκτά.
Registration date : 17/10/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://msupport.heavenforum.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης